Cloud rešenja za vašu industriju

U proteklih 10 godina, podržali smo IT razvoj kompanija iz najrazličitijih sektora. Naša cloud rešenja su prilagođena svakom klijentu – bez obzira na industriju i stepen digitalne zrelosti – a ono što im je svima zajedničko su prednosti: brža inovacija, veća agilnost i nove poslovne prilike.

Finansijski sektor

Bilo da želite da optimizujete postojeću infrastrukturu ili da uspostavite novo okruženje za razvoj digitalnih servisa, Mainstream vam pomaže da na naefikasniji način iskoristite mogućnosti cloud tehnologija. Uz razumevanje vaše industrije i specifičnosti regulaturnog okruženja, možemo da vam pomognemo da:

 • Izaberite i integrišete optimalna cloud rešenja za digitalizaciju vaše kompanije
 • Osigurate bezbednost podataka i usklađenost sa zakonskim regulativama
 • Pružite veću vrednost svojim klijentima kroz inovaciju legacy IT sistema i procesa.

POSTIGLI SMO

AIK Banka je modernizovala IT infrastrukturu i uspostavila pouzdano i performantno Disaster Recovery rešenje na Mainstream Enterprise cloudu.

Pogledajte studiju slučaja

E-commerce

Podignite kvalitet hostinga na viši nivo i obezbedite neophodnu dostupnost, fleksibilnost, agilnost i sigurnost svog e-commerce sistema. Naše usluge dizajna i implementacije hosting infrastrukture na cloudu obezbeđuju najviši novi performansi i maksimalnu stabilnost u radu.

 • 99.9% garantovana dostupnost online prodavnice
 • Brzo i fleksibilno uskladjivanje sa pikovima u potraznji
 • Kompletna odgovornost za funkcionisanje sistema

POSTIGLI SMO

Kreiran je novi, visokodostupan sistem koji je eliminisao single point of failure i omogućio besprekorno funkcionisanje e-commerce sistema i u periodima visoke potražnje.

Pogledajte studiju slučaja

Maloprodaja

Koristeći cloud, naši klijenti iz retail sektora su transformisali svoje produkciono okruženje , rasteretili IT timove i usmerili ih na strateške projekte, i postavili temelje za razvoj programa lojalnosti. Kao partner za vaš digitalni razvoj, Mainstream pomaže retail kompanijama da:

 • Smanje troškove i unaprede rad enterprise i custom retail aplikacija
 • Zaštite svoje poslovanje od gubitka podataka: online i na fizičkim lokacijama
 • Optimizuju IT infrastrukturu i procese.

POSTIGLI SMO

Kompanija Gomex-a prebacila je ključne biznis aplikacije na našu enterprise cloud platformu i time rešila problem rastućih IT zahteva, optimizacije infrastrukture i dostupnosti.

Pogledajte studiju slučaja

Tražite cloud rešenje za svoju industriju?

Možemo da vam pomognemo. Naši cloud eksperti su tu da istraže opcije za migraciju, modernizaciju i optimizaciju vašeg poslovanja.

Zakažite konsultaciju

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

  Popunite formu

  captcha