Cloud za maloprodajne kompanije

Želite da digitalizujete svoj ritejl biznis? Da smanjite troškove i kompleksnost on-premise tehnologije i dobijete više vremena za projekte koje će unaprediti profitabilnost, zadovoljstvo i lojalnost klijenata? Možemo da vam pomognemo.

POČNI VEĆ DANAS

Izaberite pravog partnera za svoj digitalni razvoj

Mainstream pomaže kompanijama da ubrzaju svoje digitalne inicijative, optimizuju procese, unaprede korisničko iskustvo i otvore nove poslovne prilike uz personalizovana cloud rešenja. Strateškim konsultacijama, sa fokusom na stvaranje vrednosti od cloud tehnologija i unapređenje poslovne efikasnosti, naši eksperti će vam pomoći da:

  • Uspostavite sigurno i pouzdano IT okruženje koje podržava rast vašeg poslovanja
  • Smanjite troškove i ubrzate rad poslovnih i custom retail aplikacija
  • Iskoristite cloud da efikasnije upravljajate maloprodajnom mrežom.

Transformišite svoj ritejl biznis u cloud-u

Upravljanje inventarom

Steknite kompletan uvid u lanac snabdevanja, optimizujte inventar na svim lokacijama i pružite klijentima tačne informacije o proizvodima uz real-time podatke na jednoj cloud data platformi.

Efikasnije aplikacije

U digitalnom svetu nema efikasnog biznisa bez efikasnih aplikacija, a maloprodaja nije izuzetak. Ubrzajte i skalirajte aplikacije prema zahtevima vašeg biznisa – bez skupih nadogradnji i kompleksne administracije.

Bezbednost pre svega

Iskoristite cloud da zaštitite podatke i  sisteme koji su ključni za rad maloprodaje, na lokaciji i online. Disaster Recovery na cloud-u ne samo da unapređuje bezbednost vašeg IT okruženja, već donosi i značajne uštede.

Besplatna konsultacija

Preko 200 klijenata je modernizovalo svoju IT infrastrukturu, unapredilo bezbednost i performanse sistema uz Mainstream cloud rešenja i podršku. Budite među njima.

Kontaktirajte nas

Unapredite maloprodajne procese uz odbrana softverska rešenja na cloudu

Digitalizacija maloprodajnih procesa je tu u punom sjaju – pitanje je, da li ste je već usvojili?
Renomirane softverske kompanije nude napredna i fleksibilna rešenja, kojim se automatizuju brojni manuelni zadaci i procesi, olakšavaju popisi i evidencije proizvoda i sredstava, povezuju lokacije i centralizuju baze podataka. Imajući u vidu mnogobrojne načine na koje ovakve apllikacije mogu da unaprede vaše maloprodajne procese, udružili smo snage sa kreatorima inovativnih softverskih rešenja za online trgovinu i kreirali Mainstream Marketplace.
U sklopu jedinstvenog Mainstream Marketplace-a, odabrana rešenja za maloprodaju i trgovinu dolaze na pouzdanoj i skalabilnoj cloud infrastrukturi, koju održava ekspertski Mainstream tim.
Odaberite idealno rešenje i unapredite svoj e-ritejl još danas!

Studija slučaja

Gomex studija slučaja

Gomex, kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Srbiji, fokusiran je na izgradnju dugoročnih odnosa baziranih na sigurnosti i poverenju. Veliki broj transakcija na dnevnom nivou, uz obiman program lojalnosti potrošača čine Gomex-ov poslovni i IT sistem veoma dinamičnim. Kao deo procesa digitalizacije, menadžment Gomex-a prepoznao je cloud kao optimalan pristup za rešavanje rastućih IT zahteva usled konstantnog širenja poslovanja.

Pogledajte studiju slučaja

Gomex, kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Srbiji, fokusiran je na izgradnju dugoročnih odnosa baziranih na sigurnosti i poverenju. Veliki broj transakcija na dnevnom nivou, uz obiman program lojalnosti potrošača čine Gomex-ov poslovni i IT sistem veoma dinamičnim. Kao deo procesa digitalizacije, menadžment Gomex-a prepoznao je cloud kao optimalan pristup za rešavanje rastućih IT zahteva usled konstantnog širenja poslovanja.

Pročitajte više

Cloud rešenja za ritejl sektor

Mainstream Enterprise Cloud

Naša Enterprise Cloud platforma je efikasno rešenje za premeštanje IT infrastrukture u cloud koje unapređuje sigurnost i pouzdanost sistema, a korisnicima pruža fleksibilnost u skaliranju IT resursa.

Pročitajte više
SAS analitika na cloud-u

Pretvorite podatke u vredne informacije za rešavanje konkretnih problema i ubrzajte transformaciju ka "data-driven" biznis modelu uz vodeću svetsku analitiku, hostovanu na javnom ili privatnom cloud-u.

Pročitajte više
Disaster recovery

Osigurajte dostupnost kritičnih podataka i servisa uz prilagođeno Disaster Recovery rešenje. Smanjite potrebu za fizičkom infrastrukturom, optimizujete troškove i nastavite svoj digitalni razvoj na pouzdanim temeljima.

Pročitajte više

Konsultujte se sa našim stručnjakom

Aleksandar Nedeljković

Chief Business Officer

 

Kao CBO u Mainstreamu odgovoran je za finansijsku strategiju, osiguranje dugoročnog rasta kompanije i razvoj konsultantskih usluga. Iskustva je sticao kao menadžer u sektoru za poslovno savetovanje u Deloitte-u i kao savetnik za strana ulaganja u SIEPA-i. Specijalista za digitalnu transformaciju, dizajn operativnih modela, izradu TCO analiza i business case-ova za smanjenje troškova i ostvarivanje sinergija u procesu konsolidacija sa fokusom na korićenje novih tehnologija.

Povezani tekstovi

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

    Popunite formu

    captcha