Mainstream i IT4Biz nagrada za Barracuda partnera godine

Na nedavno održanom Discover 18 partnerskom događaju za EMEA region, kompanija  IT4Biz , zajedno sa sestrinskom firmom Mainstream, proglašena je za partnera godine za region Istočne Evrope. Na jednoj od najpoznatijih Formula 1 staza sveta u Monte Karlu, BJ Jenkins, CEO Barracuda Networks, uručio je nagradu  Nikoli Mаrković  iz Mainstream-a.

Barracuda Networks je kompanija koja pruža inovativna rešenja zaštite za više od 150.000 kompanija, u tri osnovna segmenta: zaštita i bezbednost sadržaja, umrežavanje i aplikacije dostave, skladištenje podataka, zaštita i oporavak podataka.

–Već neko vreme unazad radimo sa Barracuda Networks kompanijom, i velika je čast što su prepoznali kompleksnost i značaj našeg projekta i nagradili trud na ovaj način. Uvideli su da možemo da integrišemo našu Enterprise Cloud platformu, njihove sigurnosne uređaje i uslugu kod klijenata, na optimalan i bezbedan način – istakao je Nikola Marković.

Projekat zbog kojeg su prepoznali srpsku kompaniju podrazumeva povezivanje skoro 200 lokacija u Srbiji i prebacivanje na Mainstream Enterprise cloud platformu, korišćenjem SD-Wan rešenja.

–Ceo projekat je izveden kroz sinergiju Mainstream-a i IT4biz-a, u cilju da se zadovolji kompleksna potreba klijenta prelaska ključnih poslovnih aplikacija na Mainstream cloud platformu uz efikasno i sigurno povezivanje i komunikaciju svih fizičkih lokacija. Ovo je pravo hibridno rešenje, gde sistem koji je na cloud-u radi u 100 posto slučajeva, iz bilo kog dela Srbije. Sve zajedno, hibridni cloud je ponudio sigurnije, optimalnije i brže rešenje za klijenta – objasnio je Marković.

Barracuda je pratila taj projekat i zbog inovativne implementacije rešenja na velikom broju lokacija.

–SD-Wan je nova tehnologija, samim tim imali smo njihovu tehničku podršku tokom celog projekta. Bitno je da se klijent tokom implementacije oseća sigurnim jer naši
inžinjeri sagledavaju situaciju u punom krugu. U ovom slučaju procenili smo šta od poslovanja može da se prebaci na cloud, dok smo za ono što ne može napravili da na bezbedan način komunicira sa njim – istakao je Marković.

Kompanije Mainstream i IT4biz pružaju napredne cloud servise i IT usluge za kompanije koje žele da digitaliziju svoje poslovanje, modernizuju (i optimizuju) postojeću IT infrastrukturu, kao i outsource-uju svoje IT aktivnosti.


Autor
Avatar
Tanja Tanackovic

Podelite

Povezani članci

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam svoje mišljenje

Popunite formu