Održan događaj – Microsoft Azure kao Platforma za poslovnu Analitiku

Milica Šaulić prezentacija

U saradnji sa Microsoftom u sredu 5. juna, kompanija Mainstream je održala predavanje na temu: Microsoft Azure kao Platforma za poslovnu Analitiku.

Aleksandar Nedeljković, Chief Business Officer, i Milica Šaulić, Data Analyst Associate, održali su predavanje koja je za cilj imala definisanje spremnosti kompanije za korišćenje internih podataka. Vladimir Stefanović, Windows inženjer iz SuperAdmins kompanije, održao je tehničko predavanje na temu osnova Azura, dok je Ivan Tamburić iz PeakAnalytix na sjajan način predstavio šta znače analitički servisi u Microsoft Cloud-u.

Poslovno izveštavanje nad adekvatnim internim podacima je jedna od neizbežnih tema svakodnevnice. A kako se može oceniti stepen zrelosti korišćenja podataka u kompanijama? Milica i Aleksandar su upravo pokazali kako Mainstream kompanija može da pruži nezavistan, struktuiran i spoljašnji pogled na Vašu trenutnu situaciju. Upravljanje podacima ima svoj životni ciklus, koji ne mora nužno da prati i životni ciklus same kompanije, stoga je sad vreme da se proceniti fazu u kojoj se nalazite.


Ukoliko ste prepoznali priliku da zajedno sa ekipom Mainstream-a poboljšate svoje poslovanje, nemojte čekati već nam pišite na business@mainstream.rs i iskoristite mogućnost besplatnih konsultacija!

Prijavite se na Newsletter

Ukoliko želite da dobijate relevantne vesti i nove blog tekstove ostavite svoj kontakt.


Autor
Mainstream
Mainstream

Podelite

Povezani članci

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

    Popunite formu

    captcha