Prijavi se na konkurs za najbolju studentsku inovaciju – Generator Fluo

Nastavak zajedničkog osnaživanja inovacija

 

Nakon velikog uspeha prvog Generator konkursa, Mainstream kompanija se opet pridružila inicijativi Societe Generale Srbija banke u cilju podsticanja inovacija,  ohrabrujući i studente da se priključe! Pokrenut je veliki nagradni konkurs Generator Fluo, namenjen studentima svih univerziteta i fakulteta u Srbiji koji žele da prijave svoju inovativnu, izvodljivu i održivu preduzetničku ideju. Glavna nagrada za pobednika je sedam dana u inovativnom tehnološkom habu Societe Generale Grupe u Parizu. Rok za prijavu je 9. april.

Mainstream kompanija će ovog puta, osim IT infrastrukture u trajanju od godinu dana, pomoći studentima i kroz savetovanje i mentorstvo u svim segmentima poslovanja.Po uzoru na konkurs Generator, u okviru kojeg je najbolja preduzetnička inovacija nagrađena sa milion dinara krajem prošle godine, Societe Generale banka nastavlja sa podrškom inovacijama i preduzetništvu u Srbiji i organizuje Generator Fluo, za studentske ideje koje imaju potencijal da kreiraju razliku na tržištu.

 

Propozicije i rokovi

Pravo učešća imaju studenti, pojedinci ili timovi do tri člana, koji studiraju u Srbiji (bilo na državnom ili privatnom fakultetu), imaju između 18 i 27 godina, a žele da pokrenu novu ili unaprede postojeću preduzetničku ideju, bez obzira na delatnost.

Nakon isteka roka za prijavu stručni žiri će proceniti inovativnost, izvodljivost i održivost projekata i izabrati 40 najboljih inovacija koje će uz pomoć mentora razraditi biznis plan. U poslednji krug nagradnog konkursa plasiraće se 10 finalista čiji će projekti biti predstavljeni na sajtu www.generator.rs. Finalisti ulaze u trku za glavnu nagradu, nagrade partnera, a inovacija sa najviše glasova  javnosti osvaja nagradu publike. Prezentacije finalnih ideja i proglašenje pobednika pred žirijem, medijima, preduzetnicima i investitorima biće organizovane 31. maja. Rok prijave na Konkurs počinje u 12:00 15. marta 2018. godine, a završava se u 17:00  9. aprila 2018 godine!

Više informacija o konkursu na sajtu generator.rs.


Autor
Avatar
Tanja Tanackovic

Podelite

Povezani članci

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam svoje mišljenje

Popunite formu