Public cloud

Iskoristite prednosti public cloud platformi Amazon Web Services, Microsoft Azure i Google Cloud za svoje poslovanje. Naši AWS, Azure i Google Cloud stručnjaci specijalizovani su za cloud management i DevOps servise u skladu sa vašim poslovnim potrebama.

POČNI VEĆ DANAS

Karakteristike

Cloud strategija

Integracija sa različitim cloud platformama.

Efikasna migracija

Siguran prelazak na public cloud u što kraćem roku.

Security rešenja

Cloud backup i DR rešenje za bezbedno IT okruženje.

Upravljanje i održavanje

24/7 monitoring i proaktivna podrška.

Optimizacija troškova

Cloud resursi usklađeni sa vašim potrebama.

Kontinitet poslovanja

Sigurna IT infrastruktura za poslovanje bez zastoja.

Besplatne konsultacije

Povećajte efikasnost svog poslovanja oslonivši se na naše public cloud servise.

Kontaktirajte nas

Public cloud usluge

Amazon Web Services Cloud Management

Oslonite se na najviši nivo podrške u upravljanju vašom Amazon Web Services (AWS) infrastrukturom. Fokusirajte se na inovativne projekte od značaja za vaše poslovanje, dok odgovornost i brigu o IT infrastrukturi prepustite našem iskusnom i sertifikovanom timu.

Pročitajte više
Microsoft Azure Cloud Management

Ostvarite maksimalne performanse Microsoft Azure cloud platforme uz podršku našeg stručnog tima. Neka se vaš IT tim fokusira na projekte značajne za poslovanje, dok brigu o Azure infrastrukturi prepustite našim Azure stručnjacima.

Pročitajte više
Google Cloud Management

Prepustite upravljanje i održavanje vašom Google Cloud platformom našem sertifikovanom timu. Pružamo naprednu uslugu izgrađenu na višegodišnjem iskustvu i ekspertizi, sa potpunim fokusom na potrebe klijenta nezavisno od industrije poslovanja.

Pročitajte više

Zašto Mainstream?

Ekspertiza

Višegodišnje iskustvo u pružanju Public cloud usluga na platfomama AWS, Azure i Google. Naši stručni timovi vam pružaju podršku u celokupnom public cloud procesu, od migracije do održavanja, unapređenja celokupnog IT sistema. Kao i definisanju i implementaciju multicloud strategije i rešenja za maksimalno zadovoljenje vaših poslovnih potreba.

  • Preko 40 sprovedenih Public cloud projekata u Srbiji i inostranstvu.
  • Iskusni stručnjaci sertifikovani za upravljanje AWS, Azure i Google cloud platformama.

Sigurnost i podrška

Naš tim kontinuirano radi na monitoringu i očuvanju sigurnosti vaše AWS, Azure i Google infrastrukture. Uz to nudimo vam potpuni compliance kreirajući rešenje koje je u skladu sa vašim korporativnim i bezbednosnim politikama. Kako bi nivo bezbednosti bio na najvišem nivou možemo vam pružiti cloud backup i disaster recovery rešenje.

  • 24/7 ekspertska podrška i savet
  • Osiguranje od poslovne odogovornosti

Rešenje prema vašim potrebama

Sve public cloud usluge nezavisno od platforme pružamo na način da uz optimalna ulaganja maksimalno zadovolje vaše poslovne potrebe. Cilj nam je da identifikujemo vaše zahteve i potrebe, a potom efikasno implementiramo rešenje koje po pitanju performansi i bezbednosti omogućava vašem IT timu da se rasterećeno fokusira na nove projekte.

  • Individualni pristup svakom klijentu
  • Posvećenost razumevanju poslovnih i IT ciljeva poslovanja

Konsultujte se sa našim stručnjakom

Nikola Marković

Chief Business Development Officer

 

Više od 20 godina iskustva na domaćem i internacionalnom tržištu sa različitim klijentima, od malih i srednjih preduzeća, preko velikih korporacija, u pružanju IT usluga: managed servisi, IaaS, privatni i public cloud, podrška i održavanje, konsultantske usluge i mnogi drugi projekti. Pored velike eksprertize u različitim oblastima IT tehnologija, Nikola ima relevantne sertifikate iz oblasti sistem administracije: ITILv3, MCSA, MCSE, MCTS, MCP, CompTIA Security+ i mnoge druge.

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

    Popunite formu

    captcha