DevOps servisi

Osigurajte brži razvoj vaših softverskih rešenja i smanjenje troškova, uz kompletnu automatizaciju procesa na cloudu.

DevOps benefiti

Neke od ključnih prednosti DevOps pristupa za vaše poslovanje

Skalabilnost

Agilno i predvidivo skaliranje infrastrukture drastično doprinosi efikasnosti i optimizaciji vašeg ROI.

Kontinuitet i ušteda

Disaster recovery, skladištenje podataka i rukovođenje uptime-om su brži, efikasniji i povoljniji zahvaljujući automatizaciji i CI/CD praksi.

Sigurnost

Ekspertski pristup garantuje integraciju najboljih sigurnosnih praksi u vašu infrastrukturu, uz pomoć brojnih alata i protokola koje pruža cloud.

Zakoračite u DevOps svet

Podrška iskusnih eksperata

Ukoliko razmatrate ili ste počeli sa usvajanjem DevOps kulture, imajte u vidu kompleksnost ovog pristupa koji može doneti prave izazove za produktivnost i usklađenost tima. Profesionalne DevOps usluge obezbeđuju neophodnu edukaciju i podršku, uz koje će tranzicija u svet dobrih DevOps praksi biti jednostavnija i efikasnija.

Iskusni DevOps inženjeri u Mainstream-u iza sebe imaju godine iskustva sa klijentima čija rešenja pripadaju različitim industrijama i tržištima. Osigurajte ekspertski pristup koji je neophodan za brži razvoj i jednostavnije održavanje softvera ili aplikacije.

DevOps u praksi

Rezultati istraživanja "State of DevOps Report"

24x

brži oporavak od nepredviđenih kvarova

22%

manje utrošenog vremena na neplanirane aktivnosti

50%

manje vremena za rešavanje bezbednosnih problema

Zašto Mainstream?

Iskustvo i ekspertiza

Naši cloud-native eksperti imaju godine raznovrsnog iskustva na različitim DevOps projektima. Od automatizacije preko DevOps podrške i kontejnerizacije, Mainstream inženjeri uspešno su sproveli projekte na AWS, Azure, Google i Mainstream platformi.

Prilagođena rešenja

Ne postoji jedan model koji odgovara svima. Za ispunjenje i prevazilaženje ciljeva vašeg softvera ili aplikacije, neophodan je potpuno individualan pristup zasnovan na širokoj DevOps ekspertizi.

U skladu sa životnim ciklusom vašeg proizvoda, specifičnostima industrije i zahtevima tržišta, zajedno sa vama radimo na najfunkcionalnijem načinu postizanja zadatih KPI-jeva. Bilo da vam je potreban kompletan DevOps tim ili eksperti iz određenih domena cloud tehnologija, Mainstream ima ekspertizu i iskustvo koji su neophodni za savršeno sproveden projekat.

Sveobuhvatna podrška

Mainstream DevOps tim je tim na koji možete da računate od inicijalne procene, preko implementacije i održavanja do konstantne optimizacije. Naši eksperti vode računa o vašem CI/CD pipeline-u, DevOps procesima i sigurnosti kako bi vaš ciklus razvoja softvera radio nesmetano, a vi mogli da se posvetite kvalitetu koda.

Besplatne konsultacije

Unapredite svoje poslovanje korišćenjem DevOps servisa.

Kontaktirajte nas

Naš pristup

Procena i ponuda

Kontaktirajte nas za besplatnu konsultaciju i ponudu za DevOps usluge. Naši stručnjaci će se detaljno upoznati sa vašim poslovnim izazovima i potrebama, na osnovu čega mogu da vam ponude najbolje moguće rešenje za vaš DevOps framework.

Priprema i onboarding

Naš tim organizuje seriju radionica za analizu postojeće infrastrukture, ciklusa rada i razvoja, release menadžmenta i pipeline-a, kao i vaših biznis potreba. Zajedno dolazimo do idealne DevOps putanje koja će transformisati vaše okruženje u agilno okruženje za razvoj softvera na cloudu.

Implementacija

Nakon mapiranja strategije, sledi implementacija najbolje DevOps prakse, alata i procesa koji će omogućiti nesmetan razvoj proizvoda i rešenja i bolji kvalitet koda. Sva rešenja implementiramo imajući u vidu vaše ambicije za dalji napredak i zajedno sa vama radimo na optimizaciji i prilagođavanju odabranih praksi.

Proaktivna podrška

Jednostavniji, sigurniji i efikasniji životni ciklus vašeg softverskog rešenja je naš posao. Mainstream ekspertska podrška je tu da osigura visoku dostupnost servisa, kontinuirane procese i optimizaciju troškova. Nismo reaktivni, već proaktivni, zbog čega ćemo brzo reagovati ukoliko se pojave prepreke u besprekornom funkcionisanju koje zaslužujete.

Konusltujte se sa našim DevOps stručnjakom

Rastko Vasiljević

DevOps & AWS Team Lead

 

Rastko je iskusni AWS Solution Architect (Associate) i Linux System inženjer sa preko 10 godina iskustva u IT industriji. Na čelu je Mainstream AWS tima inžinjera i cloud arhitekti, koji uspešno sarađuje sa klijentima na nekoliko kontinentata. Iskustvo u DevOps oblasti stekao je radeći sa brojim internacionalnim softverskim kompanijama, najviše iz Sjedinjenih Država i Velike Britanije. Fokus njegove ekspertize i najveća pasija su automatizacija i Infrastructure as Code. Rastko rado deli znanje učešćem na konferencijama u Srbiji i regionu, ali i pisanjem edukacionih sadržaja iz oblasti AWS-a i DevOps metodologija.

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

    Popunite formu

    captcha