CI/CD servisi

Usavršite vaš razvojni proces uz automatizaciju životnog ciklusa softvera pomoću CI/CD pipeline-ova.

POČNI VEĆ DANAS

Zašto CI/CD Automatizacija

Uz continuous integration (CI) i continuous delivery (CD) automatizaciju postižete efikasnost i transparentnost razvojnih procesa, kvalitetniji kod i brže lansiranje softvera na tržište.

CI/CD procesi vam donose sve čari automatizacije čime se uklanjaju mogućnosti ljudske greške u pregledu, testiranju i validaciji koda u repozitorijumu. Automatizacijom ovih aktivnosti u okviru CI/CD pipeline-ova postiže se bolji kvalitet proizvoda, brži release, niži troškovi i veća produktivnost.

Bolji kvalitet proizvoda

A/B testiranje, sakupljanje utisaka korisnika i prilagođavanje aplikacije njihovim potrebama jednostavnije je i brže uz CI/CD.

Brži release

Automatizacijom svih taskova – od pisanja koda do testiranja i puštanja u produkciju postiže se znatno brže lansiranje na tržište.

Niži troškovi

Uvođenjem Infrastructure as Code (IaC) principa, skaliranje resursa postaje trivijalno čime se značajno smanjuje potrošnja resursa u cloudu i sprečavaju nepotrebni troškovi.

Veća produktivnost

Bez repetativnih i manuelnih zadataka i procesa, vaši developeri, QA testeri i softver inžinjeri imaju više vremena za inovativnost.

Prepustite upravljanje CI/CD pipeline-ova stručnjacima

Maintream tim ima dugogodišnje i raznovrsno iskustvo u primenjivanju “agile” metodologije i integrisanih razvojnih procesa. Bilo na public, private ili hybrid cloud okruženju, naši stručnjaci kreiraće automatizovani pipeline za brzo i bezbedno testiranje, povećati transparentnost vaših razvojnih procesa i pomoći vam da postavite ciljeve kao i da merite njihovu ostvarenost.

Besplatne konsultacije

Automatizujte životni ciklus softvera pomoću CI/CD pipline-ova uz Mainstream

Kontaktirajte nas

Mainstream procesi za besprekornu CI/CD automatizaciju

Procena i ponuda

Kontaktirajte nas za besplatnu konsultaciju i ponudu za DevOps usluge. Naši stručnjaci će se detaljno upoznati sa vašim poslovnim izazovima i potrebama, na osnovu čega mogu da vam ponude najbolje moguće rešenje za vaš CI/CD proces i automatizaciju pipeline-a.

Priprema i onboarding

Naš tim organizuje seriju radionica za analizu postojeće infrastrukture, ciklusa rada i razvoja, release menadžmenta i pipeline-a, kao i vaših biznis potreba. Zajedno radimo na postepenom usvajanju CI/CD razvojnog procesa i pripadajućih alata i procedura, kako bi se osigurala besprekorna koordinacija i organizacija razvoja.

Implementacija

Naša implementacija optimalnog CI/CD razvojnog procesa podrazumeva najviši nivo postavke, automatizacije i orkestriranja pipeline-ova od početka do kraja. Sva rešenja implementiramo imajući u vidu vaše ambicije za dalji napredak i zajedno sa vama radimo na optimizaciji i prilagođavanju odabranih praksi.

Konsultujte se sa našim stručnjakom

Bojan Vitnik

System Architect

 

Od ranog doba u dodiru sa *nix baziranim sistemima i Open Source tehnologijama. Samouk u nekoliko programskih jezika. Znanje i sposobnosti iz ranog doba dalje razvio kroz fakultetsko obrazovanje i rad u akademskoj sredini sa fokusom na analitičke sposobnosti i razumevanje kompleksnih sistema. Sa svojih 10 godina iskustva, ekspert je u oblasti cloud hosting tehnologija, implementacije CI/CD procesa i automatizacije generalno. Svojim veštinama doprineo je razvoju novih servisa i usluga u kompaniji Mainstream kao i automatizaciji IT procesa. Značajan doprinos ostvario je i u svetu Open Source softvera a pre svega u radu na Ansible projektu gde je aktivan contributor.

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

    Popunite formu

    captcha