Managed public cloud

Osigurajte performanse, sigurnost i optimalne troškove na izabranoj public cloud platformi uz naše cloud servise. Naš tim stručnjaka upoznat je sa mogućnostima svih vodećih platformi i podržaće vas u implementaciji, upravljanju i optimizaciji vaše public cloud infrastrukture.

POČNI VEĆ DANAS
 • Karakteristike
 • Prednosti

Karakteristike

Public cloud postao je već uobičajeni deo infrastrukture kompanija svih veličina i delatnosti. Međutim njegova implementacija donosi mnogo nepoznanica i neophodnog prilagođavanja. Naš stim strunjaka upoznat je sa mogućnostima vodećih platformi – AWS, Azure, Google, Oracle i spremni su da vam predloze najbolje rešenje

 • Garantovana dostupnost i sigurnost vasih aplikacija 24×7
 • Sertifikovani inženjeri i rad u skladu sa najboljom praksom
 • Fokus na troskovnu efikasnost i optimizalnu iskorišćenost resursa
 • Agilnost i brzina rešavanja novih zahteva i izazova
 • Sigurnost i bezbednost vaših podataka na cloud-u

Prednosti

Povećanje efikasnosti

Migriranje i upravljanje cloud okruženjem može biti izazaovno i skupo. Mi preuzimamo odogovornost za upravljanje vašom infrastrukturom kako bi ste vi imali više vremena da se fokusirate na inovacije i strateške inicijative.

Iskustvo i ekspertiza

Primenjujemo iskustvo stečeno kroz više od 40 public cloud projekata kako bi vam omogućili da efikasno primenite prednosti izabranih platformi i integrišete ih sa postojećom infrastrukturom. Naši sertifikovani inženjeri pružaju podršku u bilo kom delu vašeg cloud putovanja.

Optimizacija troškova

Troškovna efikasost bitan je aspekt uspešne implementacije. Zato naš tim redovno prati i optimizuje vaše cloud okruženje kako biste ostvarili i željene finansijske ciljeve.

Multicloud iskustvo

Kao istaknuti partner 3 vodeća public cloud provajdera pomažemo vam da ubrzate i automatizujete vaše operacije primenom private, public, hibridnog ili multicloud modela.

Besplatne konsultacije

Povećajte efikasnost svog poslovanja oslonivši se na naše public cloud servise.

Kontaktirajte nas

Public cloud usluge

Amazon Web Services Cloud Management

Oslonite se na najviši nivo podrške u upravljanju vašom Amazon Web Services (AWS) infrastrukturom. Fokusirajte se na inovativne projekte od značaja za vaše poslovanje, dok odgovornost i brigu o IT infrastrukturi prepustite našem iskusnom i sertifikovanom timu.

Pročitajte više
Microsoft Azure Cloud Management

Ostvarite maksimalne performanse Microsoft Azure cloud platforme uz podršku našeg stručnog tima. Neka se vaš IT tim fokusira na projekte značajne za poslovanje, dok brigu o Azure infrastrukturi prepustite našim Azure stručnjacima.

Pročitajte više
Google Cloud Management

Prepustite upravljanje i održavanje vašom Google Cloud platformom našem sertifikovanom timu. Pružamo naprednu uslugu izgrađenu na višegodišnjem iskustvu i ekspertizi, sa potpunim fokusom na potrebe klijenta nezavisno od industrije poslovanja.

Pročitajte više

Zašto Mainstream?

Ekspertiza

Višegodišnje iskustvo u pružanju Public cloud usluga na platfomama AWS i Azure. Naši stručni timovi vam pružaju podršku u celokupnom public cloud procesu, od migracije do održavanja, unapređenja celokupnog IT sistema. Kao i definisanju i implementaciju multicloud strategije i rešenja za maksimalno zadovoljenje vaših poslovnih potreba.

 • Preko 40 sprovedenih Public cloud projekata u Srbiji i inostranstvu.
 • Iskusni stručnjaci sertifikovani za upravljanjem AWS i Azure cloud platformama.

Sigurnost i podrška

Naš tim kontinuirano radi na monitoringu i očuvanju sigurnosti vaše AWS i Azure infrastrukture. Uz to nudimo vam potpuni compliance kreirajući rešenje koje je u skladu sa vašim korporativnim i bezbednosnim politikama. Kako bi nivo bezbednosti bio na najvišem nivou možemo vam pružiti cloud backup i disaster recovery rešenje.

 • 24/7 ekspertska podrška i savet
 • Osiguranje od poslovne odogovornosti

Rešenje prema vašim potrebama

Sve public cloud usluge nezavisno od platforme pružamo na način da uz optimalna ulaganja maksimalno zadovolje vaše poslovne potrebe. Cilj nam je da identifikujemo vaše zahteve i potrebe, a potom efikasno implementiramo rešenje koje po pitanju performansi i bezbednosti omogućava vašem IT timu da se rasterećeno fokusira na nove projekte.

 • Individualni pristup svakom klijentu
 • Posvećenost razumevanju poslovnih i IT ciljeva poslovanja

Konsultujte se sa našim stručnjakom

Nikola Marković

Chief Business Development Officer

 

Više od 20 godina iskustva na domaćem i internacionalnom tržištu sa različitim klijentima, od malih i srednjih preduzeća, preko velikih korporacija, u pružanju IT usluga: managed servisi, IaaS, privatni i public cloud, podrška i održavanje, konsultantske usluge i mnogi drugi projekti. Pored velike eksprertize u različitim oblastima IT tehnologija, Nikola ima relevantne sertifikate iz oblasti sistem administracije: ITILv3, MCSA, MCSE, MCTS, MCP, CompTIA Security+ i mnoge druge.

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

  Popunite formu

  captcha