Automatizujte razvoj svog softvera u cloudu

Iskoristite snagu novih IT rešenja da transformišete svoju aplikaciju u agilniju, efikasniju i privlačniju platformu za vaše korisnike.

POČNI VEĆ DANAS

Zaobiđite tipične prepreke u produkcionom procesu

Proces razvijanja softvera u cloudu može biti vrlo izazovan i ispunjen brojnim preprekama. Često se događa da nešto što je u jednom okruženju radilo besprekorno, ne funkcioniše u drugom. Automatizacijom na cloudu kreira se okruženje koje omogućava developerima da manje vremena troše na testiranje, provere i refactoring, a više na pisanje kvalitetnog koda.

Benefiti automatizacije

Brojne su prednosti automatizacije koje čine proces razvoja softvera ne samo bržim, već efikasnijim i isplativijim

Produktivnost

Kada je proces standardizovan i automatizovan, svi učesnici projekta se drže istog pristupa radu čime se povećava produktivnost

Efikasnost

Uz jedinstveni repozitorijum za kod, svi developeri rade na istom mestu

Kontinuitet

Automatizovano testno okruženje garantuje temeljne testove, čime se elimišu svi potencijalni problemi usled novih update-a i izmena

Jednostavnost

Promene i ispravke vrše se klikom na dugme ili pokretanjem jedne skripte

Verujte lideru u u regionu

Imajući u vidu rastuće potrebe naših klijenata za agilnijim i pouzdanijim poslovnim procesima, posvetili smo čitav jedan tim cloud arhitekti, sistem inženjera i DevOps eksperata razvoju i implementaciji najinovativnijih rešenja za automatizaciju softvera i brže lansiranje na tržište. Iza Mainstream tima su godine iskustva sa klijentima se specijalizuju za najrazličitija softverska rešenja, od finansija, preko fitnesa do logistike.

Mainstream rešenje za automatizaciju razvoja softvera kreirano je da:

Unapredi ciklus developmenta

Uz Infrastructure as Code i održavanje vašeg okruženja

Eliminiše nepotrebne taskove

Zahvaljujući najvišem stepenu automatizacije u kombinaciji sa kontinuiranim razvojem (continuous deployment – CD) i optimizacijom resursa

Ubrza razvoj vaših proizvoda

Mainstream rešenje je jednostavniji i efikasniji način za unapređenje vaših dev napora, jer vam štedi višemesečne obuke postojećeg tima ili zapošljavanje novih članova

Skalira resurse na infrastrukturi

U skladu sa transformacijom vašeg proizvoda

Besplatne konsultacije

Automatizujte razvoj svog softvera u cloudu uz Mainstream

Kontaktirajte nas

Naš pristup

1. Procena i ponuda

Kontaktirajte nas za besplatnu konsultaciju i ponudu za automatizaciju softvera. Naši stručnjaci će se detaljno upoznati sa vašim poslovnim izazovima i potrebama, na osnovu čega mogu da vam ponude najbolje moguće rešenje za efikasniji dev i release menadžment.

2. Priprema i onboarding

Naš tim organizuje seriju radionica za analizu postojeće infrastrukture, ciklusa rada i razvoja, release menadžmenta i pipeline-a, kao i vaših biznis potreba. Zajedno dolazimo do idealne putanje koja će transformisati vaše okruženje u agilno okruženje za automatizovani razvoj i optimizaciju softvera na cloudu.

3. Implementacija

Na osnovu dogovorene strategije, sledi prilagođavanje i implementacija rešenja koje će obezbediti standardizovani proces za automatizaciju, jedinstveni kod za repozitorijum i lakše i sigurnije ispravljanje bagova, vršenje update-a i patch-eva.

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

    Popunite formu

    captcha