ERP u cloudu

Bez obzira da li već koristite ERP ili tek razmatrate implementaciju, vaš softver može da bude još efikasniji: u cloudu. Naši eksperti će vam pomoći da prilagodite IT infrastrukturu potrebama svoje aplikacije, smanjite zastoje na minimum i oslobodite se briga oko održavanja sistema kako biste mogli da se posvetite svom osnovom biznisu – bilo da je u pitanju logistika, proizvodnja, finasije ili telekomunikacije.

POČNI VEĆ DANAS

On-premise ili cloud ERP softver?

U današnje vreme, mnoge kompanije se odlučuju za implementaciju softverskih rešenja na cloudu umesto na lokalnoj infrastrukturi. Koristeći prednosti cloud okruženja, vaš ERP sistem može da pruži više:

Bolji TCO

ERP implementacija u cloudu eliminiše investicije u kupovinu IT opreme.

Brža implementacija

Ubrzajte stvaranje vrednosti od ERP softvera tako što ćete izbeći dugotrajan proces nabavke, instalacije i konfiguracije hardvera na lokaciji.

Veći fokus na poslovanje

Umesto na održavanje infrastrukture, usmerite IT tim na strateške aktivnosti koje će unaprediti vašu digitalnu konkurentnost.

Smanjite kompleksnost, optimizujte IT infrastrukturu

Konzistentnost podataka je ključna za kompanije koje posluju na više lokacija. Korišćenjem ERP rešenja u cloudu, vaša organizacija može da objedini informacije u “jedinstvenu verziju istine”, bez velikih ulaganja u infrastrukturu. Mi vam pomažemo da optimizujete IT resurse uz:

  • Hostovanje rešenja u pouzdanom cloud okruženju, za čije održavanje su zaduženi specijalizovani eksperti.
  • Kreiranje personalizovanog okruženja za optimalan aplikativni performans, troškovnu efikasnost i skalabilnost računarskih i storidž resursa, koji se mogu povećavati ili smanjivati u skladu sa trenutnim zahtevima.

Fleksibilnost, pouzdanost, bezbednost

  • Mainstream usluga za implementaciju ERP softvera na cloudu vam omogućava da iskoristite mogućnosti privatnog clouda, kao i vodećih javnih cloud platformi – Microsoft Azure, Amazon Web Services i Google Cloud.
  • Regionalnim kompanijama nudimo izbor data centar lokacije za ERP hosting unutar i izvan Evropske unije.
  • Sve ključne informacije koje se dele i čuvaju u ERP sistemu su bezbedne u izolovanom okruženju i osigurane od potencijalnih gubitaka.

Besplatna konsultacija

Kontaktirajte nas

Zašto Mainstream?

Garantovana dostupnost

Ako vaše poslovanje zahteva visoku dostupnost ERP softvera za upravljanje svakodnevnim procesima, bilo kakvi prekidi u radu mogu da izazovu smetnje. Naša fully managed usluga garantuje 99.9 dostupnost na nivou cloud infrastrukture, kao i same aplikacije.

Čvrsta integracija

Uz saradnju sa specijalizovanim partnerima, pomažemo kompanijama da integrišu ERP rešenje sa postojećim sistemima i enterprise aplikacijama hostovanim na cloudu ili u on-premise okruženju.

Lokalni serveri i podrška

Koristite softver globalnog proizvođača, a oslonite se na lokalnu tehničku podršku za rešavanje svih tekućih problema. Kada hostujete ERP u Enterprise cloudu, vaši podaci su uskladišteni na visokoperformantnim serverima u zemlji u kojoj poslujete. Naši Tier 3 data centri su opremljeni vrhunskom tehnologijom i usklađeni sa ISO9001 i ISO27001 standardima.

Strateška transformacija

Bilo da već koristite ERP na lokalnoj infrastrukturi i želite da isplanirate efikasnu, personalizovano migraciju ili implementirate novo rešenje, naši eksperti su tu da vam olakšaju izbor cloud platforme, definišu adekvatnu infrastrukturu i eliminišu rizik usvajanja nove tehnologije uz strateške savete i primenu vodećih svetskih praksi.

ERP na Mainstream Enterprise cloudu

Naša Enterprise Cloud platforma je dizajnirana da odgovori na zahteve enterprise aplikacija kao što je ERP uz besprekornu integraciju sa postojećim sistemom, bezbednu migraciju, finansijsku isplativost (ROI) i stalnu optimizaciju. U okviru migracije celokupnog produkcionog okruženja na Mainstream Enterprise Cloud, maloprodajni lanac Gomex je iskoristio privatne cloud resurse za hosting svog ERP rešenja kao deo procesa digitalizacije.

Konsultujte se sa našim stručnjakom

Bojan Manojlović

IT Project Manager

 

Stručnjak za internet, cloud i hosting servise sa više od 15 godina iskustva. Zadužen je za upravljanje projektima, koordinaciju članova tehničkog tima, dizajn kompleksne hosting infrastrukture, dizajn cloud platforme, analizu rešenja za potrebe klijenata, isporuku usluga, dizajn infrastrukture i upravljanje kapacitetima. Ima bogato iskustvo sa Cisco i VMware tehnologijama i sledeće relevantne sertifikate: Cisco Certified Network Professional, Cisco Certified Academy Instructor.

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

    Popunite formu

    captcha