Managed File Transfer za enterprise korisnike

Od finansija i osiguranja preko maloprodaje i zdravstva – efikasna i pouzdana razmena digitalnih podataka između heterogenih internih sistema, kao i sa eksternim partnerima, je ključan element poslovanja. Saznajte kako da je obezbedite uz Mainstream podršku za implementaciju managed file transfer (MFT) rešenja.

Zašto je vreme da modernizujete file transfer?

Tradicionalna file transfer rešenja ne mogu da isprate enterprise-level zahteve za automatizovan i siguran prenos velike količine elektronskih podataka. Rezultat su:

Bezbednosni rizici

mogućnost kompromitovanja ili curenja podataka.

Manjak kontrole

nad procesima prenosa fajlova i datoteka, kao i logovanja procesa transfera.

Kompleksno upravljanje

manuelni procesi razmene podataka koji su podložni ljudskim greškama i troše dragoceno vreme zaposlenih.

Siguran, pouzdan i isplativ transfer poslovnih podataka uz MFT

Ako vaše poslovanje zahteva redovnu razmenu finansijskih podataka, transakcija između aplikativnih sistema ili izveštaja o projektima – bezbednost, pouzdanost i isplativost transfera su prioritet. Pomažemo vam da ispunite ove zahteve uz :

  • Open source managed file transfer rešenje za sigurnu razmenu podataka između različitih sistema
  • Rešenje nezavisno od platforme koje podržava sve vodeće protokole za transfer fajlova i automatizaciju procesa prenosa datoteka.

Smanjite kompleksnost, unapredite usklađenost

  • Jednostavna primena – Izbegnite vremenski zahtevene, kompleksne i skupe implementacije i smanjite TCO koristeći rešenje koje ne zahteva kreiranje novih scenarija za definisanje procesa transfera.
  • Automatizacija – Iskoristite integraciju sa Job Scheduler-om da automatizujete proces prenosa složenih datoteka i usmerite resurse na strateške aktivnosti.
  • Istorija prenosa podataka – Osigurajte usklađenost sa regulativom, zahtevima partnera i propisima vaše industrije uz detaljne informacije o prenosu podataka i trag revizije.

Besplatna konsultacija

Kontaktirajte nas

Ključne karakteristike MFT rešenja

Veliki broj sigurnih protokola

Rešenje funkcioniše na svakom sistemu koji podržava JAVA VM i omogućava transfer podataka sa FTP, FTPS, SFTP, HTTP, HTTPS. VebDAV i CIFS protokola.

Napredni transfer fajlova

uz funkcije kao što su ASCII, binarni prenos datoteka, atomic transfer i automatizovani fajl transfer. Takođe, MFT pouzdano otkriva i upravlja greškama u procedurama transfera i beleži detaljne informacije o celom procesu u istoriji prenosa.

In-memory prenos

Transfer fajlova sa servera na server, putem virtuelnog interfejsa datoteka, bez korišćenja posredničkog servera za prenos podataka.

Funkcija revizijskog traga

za upisivanje informacija o reviziji, koja omogućava izradu detaljnog dnevnika o svim karakteristikama prenosa.

Mainstream podrška

Bez obzira da li vaše poslovanje uključuje razmenu složenih datoteka, velikih količina podataka ili osetljivih informacija, Mainstream konsultanti će sarađivati sa vama kako bi vam pomogli da modernizujete rešenje za transfer fajlova.

Primenom dokazanih metodologija i enterprise level bezbednosnih standarda, pomoći ćemo vam da osigurate agilnu implementaciju i čvrstu integraciju Manged File Transfer rešenja u infrastrukturu vaše kompanije – i rešite čak i najkompleksnije izazove u fajl transfer aktivnostima.

Konsultujte se sa našim stručnjakom

Aleksandar Nedeljković

Chief Business Officer

 

Kao CBO u Mainstreamu odgovoran je za finansijsku strategiju, osiguranje dugoročnog rasta kompanije i razvoj konsultantskih usluga. Iskustva je sticao kao menadžer u sektoru za poslovno savetovanje u Deloitte-u i kao savetnik za strana ulaganja u SIEPA-i. Specijalista za digitalnu transformaciju, dizajn operativnih modela, izradu TCO analiza i business case-ova za smanjenje troškova i ostvarivanje sinergija u procesu konsolidacija sa fokusom na korićenje novih tehnologija.

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

    Popunite formu

    captcha