Modernizacija vaše aplikacije

Iskoristite snagu novih IT rešenja da transformišete svoju aplikaciju u agilniju, efikasniju i privlačniju platformu za vaše korisnike.

POČNI VEĆ DANAS

Smanjite troškove, povećajte efikasnost svoje aplikacije

Prelazak sa on-premise na cloud infrastrukturu postaje imperativ za sve biznise koji žele brži i pouzdaniji način za unapređenje svojih aplikacija i servisa. Naši eksperti za modernizaciju će vam pomoći da smanjite nepotrebne operativne troškove i oslobodite više vremena za isplative strateške inicijative.

Vaša modernizovana aplikacija na cloud okruženju donosi sledeće:

  • Skalabilnost – Neprikosnovena prednost cloud tehnologije leži u jednostavnoj on-demand skalabilnosti koja štedi resurse i vreme.
  • Poslovnu agilnost – Brzo i lako identifikujte aspekte u kojima modernizacija aplikacije ima najveći uticaj na vaš ROI i prioritizujte posao.
  • Bolje korisničko iskustvo – Fokus je na onome što je najvrednije – korisnicima vaše aplikacije. Aplikacija na prevaziđenoj infrastukturi ne može da parira onoj na clodu ni iz korisničkog ni iz biznis ugla.

Šta podrazumeva Mainstream modernizacija aplikacije?

Rehosting usluge

Analiza i primena najadekvatnije strategije za migraciju vaše aplikacije u optimalno cloud okruženje.

Replatforming usluge

Premeštanje aplikacije na novu, isplativiju i efikasniju platformu za biznis aplikacije, poput Mainstream, Microsoft, Google ili Oracle.

Refactoring usluge

Pomoć i podrška u prilagođavanju cloud native dizajnu i okruženju, radi lakšeg održavanja i skaliranja.

Zašto Mainstream?

Potrebna ekspertiza

Dugogodišnje iskustva sa legacy aplikacijama, migracijom na cloud, održavanjem servera, unapređenjem sigurnosti i proaktivnom podrškom klijentima sa različitim app rešenjima.

Pažljivo planiranje i sprovođenje migracije

Detaljno mapiranje procesa migracije, testiranje i implemetacija vrše se bez prekida u kontinuitetu rada i disrupcije po kvalitet iskustva na koje su vaši korisnici navikli.

Pristup koji donosi dugoročne benefite

Novo okruženje za vašu aplikaciju dizajnira se imajući u vidu ambicije za dalji napredak i razvoj, smanjenje nepotrebnog posla i optimizaciju troškova.

Sveobuhvatna podrška

Mainstream podrška postaraće se da vaša aplikacija bude visoko dostupna, obezbeđena i troškovno efikasna.

Besplatne konsultacije

Modernizujte vaše aplikacije uz podršku Maisntream tima

Kontaktirajte nas

Naš pristup

1. Procena i ponuda

Kontaktirajte nas za besplatnu konsultaciju i ponudu za modernizaciju aplikacije. Naši stručnjaci će se detaljno upoznati sa vašim poslovnim izazovima i potrebama, na osnovu čega mogu da vam ponude najbolje moguće rešenje za transformaciju vaše aplikacije.

2. Priprema i onboarding

Naš tim organizuje seriju radionica za analizu postojeće infrastrukture, okruženja na kom se aplikacija nalazi, vaših biznis potreba i ciljeva. Zajedno dolazimo do idealne putanje koja će uz replatforming, rehosting i refactoring usluge unaprediti korisničko iskustvo vaših klijenata i biznis rezultate vaše kompanije.

3. Implementacija

Na osnovu dogovorene strategije, sledi prilagođavanje i implementacija rešenja uz odabrane komponente.

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

    Popunite formu

    captcha