Zorana Jurić na poziciji VP prodaje u Mainstream-u

Zorana Jurić Mainstream

Kompanija Mainstream sa ponosom predstavlja najnovije pojačanje u redovima biznisa – na poziciju VP prodaje došla je Zorana Jurić. Pre nego što je prešla u Mainstream, Zorana je radila kao senior marketing menađžer za Istočnu Evropu u kompaniji Kaspersky Lab, gde je bila odgovorna za kreiranje dugoročne strategije i realizaciju sveobuhvatnih marketinških aktivnosti.

Zorana je obavljala ulogu direktorke kancelarije IDC-ja u Srbiji i vođe istraživanja i konsaltinga u Adriatics regiji. Kao analitičar je bila odgovorna za istraživanja IT usluga, softvera, uređaja za skladištenje podataka i tržišta pametnih telefona u Srbiji, te je aktivno učestvovala u brojnim konsalting projektima i istraživanjima po narudžbi za ponuđače IT rešenja ali i direktore informatike krajnjih korisnika.

“Veoma sam ponosna na novu poziciju VP prodaje u kompaniji Mainstream. To je za mene ujedno velika čast ali i obaveza”, naglašava Zorana Jurić. “Drago mi je da ću imati priliku da koristim svoje dugogodišnje iskustvo i stečeno znanje o ICT tržištu i da ću zajedno sa Mainstream timom da radim za dobrobit svih naših korisnika. Cilj je da u narednom periodu ostvarimo zajednicku viziju, a to je da sa Mainstream timom ubrzamo digitalnu transformaciju Srbije.”

U svojoj novoj ulozi, sa velikim iskustvom u prodaji, marketingu i menadžmentu, Zoranin fokus će biti na realizaciji i praćenju svih poslovnih jedinica, kao i podršku marketingu. Biće uključena u otvaranje novih poslovnih mogućnosti, širenje portofilja, kreiranju poslovne strategije i praćenju rezultata.

 

Prijavite se na Newsletter

Ukoliko želite da dobijate relevantne vesti i nove blog tekstove ostavite svoj kontakt.


Gostujući autor
Avatar
Tanja Tanackovic

Podelite

Povezani članci

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

    Popunite formu

    captcha