SaaS hosting

Današnji korisnici sve više traže SaaS rešenja za svoje potrebe. SaaS u celosti menja način na koji radite i pružate vrednost vašim korisnicima.

POČNI VEĆ DANAS

Skalabilno, pouzdano i sigurno Cloud rešenje

Razvijte i pokrenite SaaS rešenje na fleksibilnoj i bezbednoj cloud plaftormi koja odgovara na potrebe kako malih, tako i velikih enterprise sistema. Platforma se prilagođava i kroji prema vašim potrebama, ispunjava SLA standarde i garantuje 99,99% dostupnost.

Studije slučaja

NPS studija slučaja

Sa Enterprise Cloud platformom omogućen je kontinuirani rad Dynamics rešenja, dostupnost sistema 24/7, smanjena opasnost od nepredviđenih okolonosti,a sve to uz optimizaciju troškova.

Pogledajte studiju slučaja

Sa Enterprise Cloud platformom omogućen je kontinuirani rad Dynamics rešenja, dostupnost sistema 24/7, smanjena opasnost od nepredviđenih okolonosti,a sve to uz optimizaciju troškova.

Pročitajte više

Partnerstvo, ekspertiza i podrška za SaaS

Za promene koje biste sami sproveli i za samostalno održavanje sistema potrebni su znatni stručni kapaciteti, vreme, kao i značajne finansijske investicije. Usredsredite se na razvoj vaše SaaS aplikacije a nama prepustite da je pokrenemo, optimizujemo i nadgledamo. Osigurajte da vaše SaaS rešenje odgovara na sve zahteve korisnika u pogledu bezbednosti, performansi i usaglašenosti sa različitim regulativama.

Rešenja za vaš SaaS model

Cloud servisi

Cloud tehnologija je vrlo brzo postala neizostavna komponenta IT infrastrukture. Zbog dokazanih prednosti, njena primena je u stalnom usponu u većini kompanija koje žele da digitalizuju svoje poslovanje, unaprede IT sistem i povećaju produktivnost.

Pročitajte više
Managed servisi

Naši managed servisi pomažu u podizanju efikasnosti vašeg svakodnevnog poslovanja. Kroz našu tehničku ekspertizu i usluge dobijate sigurnost, fleksibilnost i efikasnost IT operacija, uz stalnu podršku i savet ekseprata za unapređenje vaše infrastrukture i IT sistema.

Pročitajte više
Disaster recovery

Osigurajte dostupnost kritičnih podataka i servisa uz prilagođeno Disaster Recovery rešenje. Smanjite potrebu za fizičkom infrastrukturom, optimizujete troškove i nastavite svoj digitalni razvoj na pouzdanim temeljima.

Pročitajte više

Zakažite besplatnu konsultaciju

Besplatnom konuslutacijom dobićete preliminarni uvid na koji način da modernizujete vašu IT infrastrukturu kao osnovu uspešne digitalne transformacije.

Zakažite sastanak

Povezani članci

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

    Popunite formu

    captcha