Implementacija naprednih IT rešenja

Cloud implementacija

Razmatrate prebacivanje celokupnog poslovanja ili njegovog dela na cloud? Cloud tehnologija je vrlo brzo postala neizostavna komponenta IT infrastrukture. Zbog dokazanih prednosti sve se češće primenjuje u većini kompanija koje žele da digitalizuju svoje poslovanje, unaprede IT sistem, povećaju produktivnost i optimizuju resurse.

Naša enterprise cloud platforma pruža niz prednosti za poslovanje

Prednosti

 • Unapređenje performansi IT infrastrukture
 • Veća produktivnost i efikasnost poslovanja
 • Optimizacija resursa i troškova

Cloud implementacija
POSTIGLI SMO

Kompanija Gomex-a prebacila je ključne biznis aplikacije na našu enterprise cloud platformu i time rešila problem rastućih IT zahteva, optimizacije infrastrukture i dostupnosti.

Pogledajte studiju slučaja

Optimizacija Infrastrukture

IT infrastruktura kao neophodna osnova IT-ja predstavlja važnu komponentu za uspešno i efikasno poslovanje kompanija. Optimizacija IT infrastrukture može u velikoj meri rešiti izazove produktivnosti, inovacija, sigurnosti i kvaliteta poslovanja. Detaljnim uvidom u postojeću infrastrukturu, trenutne izazove i buduće planove, može se napraviti niz predloga za unapređenje.

Prednosti

 • Detaljni uvid u trenutno stanje
 • Predlozi za optimizaciju infrastrukture
 • Analiza finansijske isplativosti alternativa

Optimizacija Infrastrukture
POSTIGLI SMO

Kroz prikupljanje informacija i analizu kapaciteta postojeće infrastrukture, definisali smo preporuke za unapređenje i optimizaciju sistema kao osnove za planiranu digitalizaciju poslovanja.

Pogledajte studiju slučaja

Tražite rešenje za svoju infrastrukturu?

Podržavamo kompanije i IT lidere u naporu da transformišu, digitalizuju i unaprede svoj IT sistem. Naša cloud platforma, podrška i ekspertiza otključavaju dodatnu vrednost vaše tehnologije.

Zakažite sastanak

Kontinuitet poslovanja

Kako IT postaje sve bitniji oslonac uspešnih kompanija, sve je više aplikacija i podataka koji postaju ključni resurs poslovanja. Bilo kakav gubitak podataka ili pad sistema mogu rezultirati izgubljenim prihodom, gubitkom klijenata, smanjenjem produktivnosti i narušenom reputacijom. Naše disaster recoverz rešenje pruža mnoge prednosti.

Prednosti

 • Sigurnost podataka i brz oporavak
 • Rešenje prilagođeno potrebama poslovanja
 • Smanjenje troškova

Kontinuitet poslovanja
POSTIGLI SMO

AIK Banka je modernizovala IT infrastrukturu i uspostavila pouzdano i performantno Disaster Recovery rešenje na Mainstream Enterprise cloudu.

Pogledajte studiju slučaja

Naši klijenti

E-commerce hosting

Za uspešnost e-commerce veb-sajtova zaslužni su mnogi faktori. Neki od njih su direktno zavisni od kvaliteta hostinga: dostupnost, fleksibilnost, brzina, sigurnost. Naš sistem projektovanja i implementacije hosting servisa za e-commerce platforme omogućava najviše operativne performanse i maksimalnu stabilnost u radu.

Prednosti

 • Osiguranje 99,99% dostupnosti
 • Skalabilnost u slučajevima najvećeg opterećenja
 • Puna odgovornost za funkcionisanje sistema

E-commerce hosting
POSTIGLI SMO

Kreiran je novi, visokodostupan sistem koji je eliminisao single point of failure i omogućio besprekorno funkcionisanje e-commerce sistema i u periodima visoke potražnje.

Pogledajte studiju slučaja

Digitalna transformacija

Digitalna transformacija podrazumeva uspešan izbor i efikasnu integraciju novih tehnologija.  Jedna od tehnologija koja je upravo omogućila ovako radikalne promene je cloud, kao ključna komponenta digtalne infrastrukture. Danas organizacije koriste cloud da postignu važne poslovne ciljeve, održe korak sa čestim inovacijama i povećaju efikasnost.

Prednosti

 • Povećanje produktivnosti
 • Skalabilnost i fleksibilnost poslovanja
 • Troškovna efikasnost

Digitalna transformacija
POSTIGLI SMO

Unapređena infrastruktura postavila je osnov za digitalnu transformaciju, omogućila brzinu i visoke performanse sistema i efikasnije korišćenje IT resursa.

Pogledajte studiju slučaja

SAAS hosting

SaaS u celosti menja način na koji radite i pružate vrednost svojim korisnicima.

Razvijte i pokrenite SaaS rešenje na fleksibilnoj i bezbednoj cloud plaftormi koja odgovara na potrebe kako malih, tako i velikih enterprise sistema. Platforma se kroji prema vašim potrebama, i prilagođava napretku vašeg SAAS rešenja.

Prednosti

 • Osiguranje 99,99% dostupnosti
 • Skalabilno, pouzdano i sigurno cloud okruženje
 • Partnerstvo, ekspertiza i podrška za SAAS

SAAS hosting
POSTIGLI SMO

Sa Enterprise Cloud platformom omogućen je kontinuirani rad Dynamics rešenja, dostupnost sistema 24/7, smanjena opasnost od nepredviđenih okolonosti,a sve to uz optimizaciju troškova.

Pogledajte studiju slučaja

Imate pitanja, ideju ili komentar?

Kontaktirajte nas.

  Popunite formu

  captcha